Zakelijke dienstverlening

Mercedes E-klasse
Mercedes E-klasse
Mercedes S-klasse
Mercedes S-klasse
Mercedes Viano
Mercedes Viano

Betrouwbaar & discreet in stijl
Specifiek voor onze zakelijke dienstverlening zijn onze Mercedes E-, S- en V-klasse uitermate geschikt. Met bijhorende chauffeur in stijl brengen wij u discreet en snel naar de plaats- of het bedrijf van bestemming.

  • Voor iets meer persoonlijk comfort en cachet is de S-klasse dé passende keuze; bovendien tot versterking van een zeer representatieve uitstraling.

  • Voor nog meer comfort tijdens het vervoer van uw managers, directie, delegatie of gasten, kunnen we u onze Mercedes-Viano-line aanbevelen. De VIP-bus is geschikt voor maximaal 7 personen, waarbij veel zakelijk comfort en ruimte het een zeer prettige wijze om samen te reizen maken; en enorm representatief om mee te arriveren.

  • Voor gezelschappen groter dan 7 personen kunnen wij onze Touringcars aanbevelen; voorzien van koelkast, geluidsinstallatie/microfoon en videoscreen. En natuurlijk met comfortable stoelen. Zo kom je uitgerust en 'entertained' op je bestemming aan.

Om eventuele vertraging te voorkomen, is het aan te raden om de wagen van uw keuze van tevoren te laten reserveren. Ook na 02.00 uur zijn onze chauffeurs beschikbaar en stand-by als er tenminste voor 02.00 uur is gereserveerd.